15 Jun 2013

UiTM V3.1 Shortcut Virus Remover Tool

Ini plak saya nak share cara saya buang virus shortcut dan unhide(keluar kan semula file yg telah disorok oleh virus shorcut) semula file dalam pendrive. Saya tak pasti pula siapa yang buat aplikasi ini, adekah student UiTM? treng teng tengggg... ape2 pon, good job kpd yg buat aplikasi ni......




Anda boleh download UiTM SHORTCUT VIRUS REMOVER v3.1  di link bawah ini:


--> http://adf.ly/QajZX





***CARA GUNA:

Mudah saja nak guna tool ini.Cuma perlu download dan kemudian klik saja fail itu


Pilih sama ada mahu buang virus di Pen drive atau Computer


Lepas itu pilih mana-mana device yang mahu di bersihkan kerana ini untuk Pen drive.
Tekan scan dan delete semuanya


Yang ini pula jika pilih PC.Tekan scan dan delete semuanya. Selesai


**Jika masih ada lagi yang tidak dapat di buang, cuba run tool ini dalam keadaan Safe Mode.**
**Sebaiknya scan dulu guna antivirus... lepas tu baru guna Tool ni untuk UnHide kan file korang...

selamt mencuba.......

0 comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...